Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danube Delta FC National Bucuresti
Combat Tactiek FCNB
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.5 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen solid
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu passt de bal met de wreef. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cornilescu de bal onder controle te krijgen. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - FC National Bucuresti 0:1

6e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Grămadă passt de bal in één keer door. Prodanović is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danube Delta - FC National Bucuresti 1:1

8e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Tache rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunai. Tache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tache komt bij de bal en schiet. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - FC National Bucuresti 2:1

12e minuut.
Klungelig pakt Frunză de bal. Tache rent richting de bal. Met opzet legt Dryl zijn tegenspeler op de grond. Dryl krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli rent richting de bal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danube Delta - FC National Bucuresti 2:2

16e minuut.
Dunai geeft een hoge lob. Bertoli is nu in balbezit. Costache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Costache krijgt een gele kaart. Bertoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huntelaar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wichert bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Tuszyński geeft een hoge lob. Chižnovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Jullien de bal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Wichert bokst de bal weg. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dytko verovert de bal door een tackle van achteren. Dytko speelt de bal door. Chižnovas rent richting de bal. Chižnovas passt de bal met de wreef. Jullien geeft een lange en hoge pass. Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - FC National Bucuresti 3:2

35e minuut.
Huntelaar rent richting de bal. Costache onderschept slim de pass. Costache geeft een lange en hoge pass. Grămadă rent richting de bal. Grămadă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Podetti kopt de bal weg. Bertoli rent richting de bal. Bertoli passt de bal in één keer door. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Prodanović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chižnovas de bal. Chižnovas geeft een hoge lob. Podetti is nu in balbezit. Podetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danube Delta - FC National Bucuresti 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 51%, FC National Bucuresti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danube Delta - FC National Bucuresti 3:3

48e minuut.
Rio geeft een hoge lob. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jullien legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huntelaar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Huntelaar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Huntelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti rent richting de bal. Podetti passt de bal zonder na te denken. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chižnovas geeft de bal voor. Huntelaar kopt de bal weg. Costache kan de bal niet met de borst controleren. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bertoli rent richting de bal. Huntelaar is nu in balbezit. Bertoli is nu in balbezit. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Grămadă rent richting de bal. Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - FC National Bucuresti 4:3

68e minuut.
Rio is nu in balbezit. Rio probeert naar een medespeler te passen. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Prodanović probeert de bal aan de voet te houden. Grămadă is nu in balbezit. Dytko rent richting de bal. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă schiet op doel. Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dryl verovert de bal door een tackle van achteren. Dryl geeft de bal voor. Huntelaar kopt de bal weg. Bertoli rent richting de bal. Bertoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chižnovas kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoli rent richting de bal. Bertoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Costache geeft een hoge lob. Grămadă rent richting de bal. Dytko is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 60%, FC National Bucuresti 40%.
Danube Delta - FC National Bucuresti 4:3