Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti Danube Delta
FCNB Tactiek Combat
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 61.6
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Klungelig pakt Dunai de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciocan. Dunai raakt geblesseerd tijdens het duel. Dunai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertoli is nu in balbezit. Murgu begaat een overtreding. Murgu krijgt een gele kaart. Bertoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myśliszewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yervinyan passt de bal met de wreef. Bertoli rent richting de bal. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 1:0

11e minuut.
Huntelaar kopt de bal weg. Klungelig pakt Murgu de bal. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Nistorescu geeft een hoge lob. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodanović. Prodanović krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jullien rent richting de bal. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan passt de bal met de wreef. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Yervinyan met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal met de wreef. Treder rent richting de bal. Treder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Costache onderschept slim de pass. Costache geeft een hoge lob. Prodanović probeert de bal met de borst te controleren. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Frunză de bal. Dunai onderschept slim de pass. Dunai speelt de bal door. Halikowski rent richting de bal. Halikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wichert speelt de bal door. Tache kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder verovert de bal door een tackle van achteren. Treder draait met de bal, schiet en ... Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Huntelaar rent richting de bal. Bertoli is nu in balbezit. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 48%, Danube Delta 52%.
FC National Bucuresti - Danube Delta 2:0

47e minuut.
Rio geeft een lange en hoge pass. Huntelaar kopt de bal weg. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 3:0

53e minuut.
Dunai onderschept slim de pass. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 4:0

61e minuut.
Huntelaar is nu in balbezit. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar schiet op doel. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 5:0

62e minuut.
Frunză geeft een hoge lob. Grămadă kopt de bal weg. Tache rent richting de bal. Treder rent richting de bal. Treder schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunză met een snelle inworp. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft de bal voor. Treder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 5:1

66e minuut.
Treder rent richting de bal. Rio onderschept slim de pass. Treder is nu in balbezit. Treder haalt uit met een fantastische trap. Loser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Treder geeft een lange en hoge pass. Hinz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunai kopt de bal weg. Bertoli rent richting de bal. Bertoli schiet op doel. Wichert bokst de bal weg.

73e minuut.
Dytko probeert de bal met de borst te controleren. Treder onderschept slim de pass. Treder geeft een lange en hoge pass. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Nistorescu neemt vlug de vrije trap. Tache met een sublieme pass. Yervinyan rent richting de bal. Ciocan geeft een hoge lob. Grămadă springt en kopt de bal. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Loser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Danube Delta 5:2

85e minuut.
Murgu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hinz is nu in balbezit. Hinz geeft een lange en hoge pass. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Wichert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 57%, Danube Delta 43%.
FC National Bucuresti - Danube Delta 5:2