Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AWESOME! Lupii obositi
ko Tactiek Skema C
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Hodek probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk passt de bal in één keer door. Demiray is nu in balbezit. Demiray haalt uit met een fantastische trap. Hodek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Veldhoen kopt de bal weg. Loubière rent richting de bal. Loubière speelt de bal door. Oklar rent richting de bal. Oklar draait met de bal, schiet en ... Hodek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Attuati met een sublieme pass. Jaguar rent richting de bal. Veldhoen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veldhoen krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Asunmaa geeft een lange en hoge pass. Oklar kopt de bal weg. Duma heeft problemen om de bal te vangen. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Varipapa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rutkowski. Varipapa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koźma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varipapa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een hoge lob. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - Lupii obositi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 37%, Lupii obositi 63%.
AWESOME! - Lupii obositi 1:0

48e minuut.
Oklar kopt de bal weg. Duma is nu in balbezit. Duma geeft een lange en hoge pass. Melaer kopt de bal weg. Loubière geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Oklar rent richting de bal. Maschio is nu in balbezit. Oklar onderschept slim de pass. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Sypniewski met de inworp. Koźma rent richting de bal. Koźma geeft een hoge lob. Varipapa rent richting de bal. Varipapa draait met de bal, schiet en ... Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vonhinten onderschept slim de pass. Vonhinten geeft een hoge lob. Demiray is nu in balbezit. Demiray draait met de bal, schiet en ... Hodek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - Lupii obositi 2:0

71e minuut.
Maschio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veldhoen geeft een lange en hoge pass. Demiray springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Loubière passt de bal met de wreef. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruffinoni de bal onder controle te krijgen. Hodek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - Lupii obositi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 42%, Lupii obositi 58%.
AWESOME! - Lupii obositi 3:0