Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c Dorobanti Buzau FC National Bucuresti
La la la la la.. Tactiek FCNB
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 64.5
redelijk Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo passt de bal zonder na te denken. Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft een hoge lob. Santinho krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lanza probeert naar een medespeler te passen. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli probeert naar een medespeler te passen. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 0:1

10e minuut.
Yervinyan speelt de bal door. Myśliszewski met een sublieme pass. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 0:2

12e minuut.
Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holca de bal. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Treimann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft de bal voor. Santinho kopt de bal weg. Nicht rent richting de bal. Nicht draait met de bal, schiet en ... Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loser trapt de bal weg van het doel. Lanza kopt de bal weg. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Treimann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli met een sublieme pass. Huntelaar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 0:3

23e minuut.
Holca met een sublieme pass. Nicht met een sublieme pass. Spânu rent richting de bal. Spânu geeft de bal voor. Santinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Loser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 1:3

31e minuut.
Yervinyan probeert naar een medespeler te passen. Lanza speelt de bal door. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Treimann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 1:4

33e minuut.
Myśliszewski geeft een hoge lob. Lanza kopt de bal weg. Klungelig pakt Rădescu de bal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een hoge lob. Prodanović is nu in balbezit. Santinho verovert de bal door een tackle van achteren. Santinho haalt uit met een fantastische trap. Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 50%, FC National Bucuresti 50%.
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 1:4

48e minuut.
Santinho heeft problemen om de bal te vangen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho verovert de bal door een tackle van achteren. Santinho haalt uit met een fantastische trap. Loser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 2:4

52e minuut.
Inworp. Myśliszewski met de inworp. Yervinyan rent richting de bal. Yervinyan geeft een lange en hoge pass. Huntelaar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 2:5

60e minuut.
Yervinyan geeft een lange en hoge pass. Murdzak rent richting de bal. Podetti begaat een overtreding. Podetti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sargo met een sublieme pass. Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli geeft de bal voor. Huntelaar krijgt zijn hoofd ertegen. Treimann bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanza geeft een hoge lob. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 2:6

64e minuut.
Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo met een sublieme pass. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 3:6

68e minuut.
Prodanović met een snelle inworp. Yervinyan is nu in balbezit. Yervinyan passt de bal in één keer door. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Yervinyan is nu in balbezit. Spânu verovert de bal door een tackle van achteren. Spânu passt de bal zonder na te denken. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Myśliszewski passt de bal in één keer door. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar schiet op doel. Treimann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 3:7

86e minuut.
Lanza geeft de bal voor. Podetti kopt de bal weg. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 3:8

88e minuut.
Klungelig pakt Rădescu de bal. Huntelaar is nu in balbezit. Pastrana is nu in balbezit. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Treimann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 54%, FC National Bucuresti 46%.
F.c Dorobanti Buzau - FC National Bucuresti 3:8