Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Râmnicu-Vâlcea Danube Delta
asa Tactiek Combat
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
23 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
71.5 gemiddelde waardering 58.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Harchárik geeft de bal voor. Murgu kopt de bal weg. Tache is nu in balbezit. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Harchárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harchárik geeft een hoge lob. Radłowski rent richting de bal. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - Danube Delta 1:0

17e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Waleczek rent richting de bal. Ciocan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciocan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Frunză speelt de bal door. Tache rent richting de bal. Schneider maakt een afschuwelijke overtreding. Schneider krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Frunză met een sublieme pass. Daar is Grămadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çölgeçen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cincă kan de bal niet met de borst controleren. Radłowski is nu in balbezit. Met opzet legt Cincă zijn tegenspeler op de grond. Cincă krijgt een gele kaart. Radłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Schneider met een snel genomen vrije trap. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Murgu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Zhenyu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Harchárik heeft problemen om de bal te vangen. Harchárik geeft een hoge lob. Jaberg kopt de bal weg. Radłowski rent richting de bal. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 49%, Danube Delta 51%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - Danube Delta 1:0

51e minuut.
Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu passt de bal in één keer door. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - Danube Delta 2:0

57e minuut.
Jullien geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harchárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wichert bokst de bal weg. Paal! Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - Danube Delta 3:0

58e minuut.
Çölgeçen verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek met een sublieme pass. Harchárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Harchárik rent richting de bal. Harchárik passt de bal zonder na te denken. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jaberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Radłowski rent richting de bal. Radłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Çölgeçen geeft de bal voor. Harchárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Harchárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harchárik geeft een hoge lob. Jaberg krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Boeru probeert de bal aan de voet te houden. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider maakt een afschuwelijke overtreding. Grămadă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider passt de bal in één keer door. Jaberg rent richting de bal. Daar is Jaberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zhenyu stond buitenspel. Kaaren komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Díaz de Olarte geeft de bal voor. Waleczek kopt de bal weg. Murgu heeft problemen om de bal te vangen. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Waleczek passt de bal zonder na te denken. Harchárik rent richting de bal. Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kaaren stond buitenspel. Nistorescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Velciu probeert de bal met de borst te controleren. Treder rent richting de bal. Treder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cincă geeft de bal voor. Velciu is nu in balbezit. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - Danube Delta 3:1

87e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Çölgeçen onderschept slim de pass. Çölgeçen geeft een lange en hoge pass. Jaberg rent richting de bal. Jaberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 47%, Danube Delta 53%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - Danube Delta 3:1