Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.16 [del]
  • Stadion: Maidan
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 40056
Lupii obositi Chimia Râmnicu-Vâlcea
Skema C Tactiek goo3
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 72.3
matig Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Suwak geeft de bal voor. Wolik kopt de bal weg. Klungelig pakt Santanilla de bal. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Hodek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wolik is nu in balbezit. Wolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:1

8e minuut.
Wolik passt de bal in één keer door. Daar is Căruntu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attuati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attuati krijgt een gele kaart. Căruntu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaszczyszyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Căruntu rent richting de bal. Căruntu probeert naar een medespeler te passen. Suwak speelt de bal door. Wolik is nu in balbezit. Wolik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhenyu krijgt zijn hoofd ertegen. Hodek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:2

13e minuut.
Hodek met een sublieme pass. Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Zhenyu kopt de bal weg. Wolik rent richting de bal. Wolik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wolik onderschept slim de pass. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffinoni begaat een overtreding. Suwak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suwak kan niet meer verder spelen. Radłowski komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Căruntu is nu in balbezit. Căruntu passt de bal in één keer door. Kaszczyszyn met een sublieme pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marin rent richting de bal. Velciu onderschept slim de pass. Velciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wolik de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Hodek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Căruntu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Wolik is nu in balbezit. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zhenyu probeert naar een medespeler te passen. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski passt de bal met de wreef. Wolik rent richting de bal. Wolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Căruntu rent richting de bal. Căruntu geeft een hoge lob. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Schneider rent richting de bal. Harchárik heeft problemen om de bal te vangen. Harchárik geeft een lange en hoge pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Velciu speelt de bal door. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Zhenyu kopt de bal weg. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Çölgeçen geeft de bal voor. Zhenyu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Căruntu neemt de hoekschop. Zhenyu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hodek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Harchárik is nu in balbezit. Harchárik passt de bal met de wreef. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel. Hodek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 72%, Chimia Râmnicu-Vâlcea 28%.
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:3

46e minuut.
Kaaren komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hodek probeert naar een medespeler te passen. Harchárik kopt de bal weg. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:4

56e minuut.
Bărăscu geeft de bal voor. Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Căruntu heeft problemen om de bal te vangen. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Zhenyu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sacarés rent richting de bal. Harchárik onderschept slim de pass. Harchárik geeft een hoge lob. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Hodek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Santanilla geeft een hoge lob. Kaszczyszyn speelt de bal door. Căruntu rent richting de bal. Căruntu geeft een hoge lob. Kaaren krijgt zijn hoofd ertegen. Hodek bokst de bal weg. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căruntu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu geeft een lange en hoge pass. Kaaren springt en kopt de bal. Hodek bokst de bal weg.

66e minuut.
Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhenyu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhenyu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hodek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:5

69e minuut.
Radłowski rent richting de bal. Radłowski passt de bal in één keer door. Harchárik heeft problemen om de bal te vangen. Harchárik geeft een lange en hoge pass. Kaaren maakt een snoekduik en kopt de bal. Hodek bokst de bal weg.

70e minuut.
Calangiu geeft de bal voor. Kaszczyszyn geeft de bal voor. Zhenyu kopt de bal weg. Kaaren rent richting de bal. Kaaren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:6

73e minuut.
Kaaren passt de bal met de wreef. Radłowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apaza. Apaza krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ruffinoni onderschept slim de pass. Radłowski onderschept slim de pass. Radłowski geeft de bal voor. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Hodek bokst de bal weg.

77e minuut.
Căruntu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenyu probeert naar een medespeler te passen. Kaaren rent richting de bal. Kaaren haalt uit met een fantastische trap. Hodek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:7

80e minuut.
Calangiu kopt de bal weg. Căruntu is nu in balbezit. Căruntu geeft de bal voor. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kaszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszczyszyn met een sublieme pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:8

83e minuut.
Attuati passt de bal met de wreef. Ruffinoni rent richting de bal. Ruffinoni met een sublieme pass. Harchárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik geeft een hoge lob. Hodek bokst de bal weg. Zhenyu krijgt zijn hoofd ertegen. Hodek bokst de bal weg.

85e minuut.
Harchárik is nu in balbezit. Harchárik geeft een hoge lob. Kaaren heeft problemen om de bal te vangen. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Hodek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:9

86e minuut.
Klungelig pakt Sacarés de bal. Kaaren onderschept slim de pass. Kaaren passt de bal in één keer door. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Radłowski passt de bal zonder na te denken. Harchárik is nu in balbezit. Harchárik passt de bal zonder na te denken. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Căruntu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruntu speelt de bal door. Daar is Kaaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaaren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 79%, Chimia Râmnicu-Vâlcea 21%.
Lupii obositi - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:10