Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALEACIORII FC National Bucuresti
ANDY 3 Tactiek FCNB
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski met een sublieme pass. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti draait met de bal, schiet en ... Paal! Rajkov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Lagassa probeert naar een medespeler te passen. Gomez rent richting de bal. Gomez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Baltă probeert naar een medespeler te passen. Käks rent richting de bal. Hinz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Käks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Huntelaar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halikowski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Käks onderschept slim de pass. Käks passt de bal met de wreef. Daar is Gomez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käks rent richting de bal. Käks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gomez passt de bal met de wreef. Daar is Garnero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dytko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dytko krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Demeurisse rent richting de bal. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez Reguero krijgt een gele kaart. Käks raakt geblesseerd tijdens het duel. Gomez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Loser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Podetti verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski passt de bal in één keer door. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli draait met de bal, schiet en ... Rajkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski met een sublieme pass. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Rajkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - FC National Bucuresti 0:1

45e minuut.
Dunai rent richting de bal. Dunai geeft de bal voor. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ... Rajkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - FC National Bucuresti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 53%, FC National Bucuresti 47%.
FC VALEACIORII - FC National Bucuresti 0:2

50e minuut.
Bertoli is nu in balbezit. Podetti rent richting de bal. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski schiet op doel. Rajkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - FC National Bucuresti 0:3

50e minuut.
Käks passt de bal zonder na te denken. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Wrede geeft de bal voor. Podetti rent richting de bal. Podetti draait met de bal, schiet en ... Rajkov bokst de bal weg.

57e minuut.
Rajkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Demeurisse kopt de bal weg. Dytko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Dunai de bal. Dunai speelt de bal door. Myśliszewski geeft een hoge lob. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lagassa met een snelle inworp. Oxenhufwud is nu in balbezit. Oxenhufwud met een sublieme pass. Lagassa rent richting de bal. Lagassa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dunai passt de bal in één keer door. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli schiet op doel. Rajkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 55%, FC National Bucuresti 45%.
FC VALEACIORII - FC National Bucuresti 0:3