Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti FC VALEACIORII
FCNB Tactiek ANDY 3
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.9 gemiddelde waardering 59.6
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Dunai probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski met een sublieme pass. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli geeft een hoge lob. Rajkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dytko onderschept slim de pass. Dytko geeft een hoge lob. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bertoli is nu in balbezit. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Rajkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 1:0

32e minuut.
Dunai speelt de bal door. Podetti is nu in balbezit. Podetti passt de bal met de wreef. Daar is Bertoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoli schiet op doel. Rajkov bokst de bal weg.

34e minuut.
Dytko passt de bal in één keer door. Hinz is nu in balbezit. Käks verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Käks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käks haalt uit met een fantastische trap. Loser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Baltă rent richting de bal. Baltă geeft een hoge lob. Gomez rent richting de bal. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Loser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dytko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomez rent richting de bal. Gomez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 1:1

38e minuut.
Demeurisse probeert de bal aan de voet te houden. Oxenhufwud is nu in balbezit. Dunai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunai krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Yervinyan passt de bal met de wreef. Bertoli rent richting de bal. Oxenhufwud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oxenhufwud krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti geeft een lange en hoge pass. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 2:1

43e minuut.
Lagassa geeft een lange en hoge pass. Gomez controleert de bal met de borst. Dytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez onderschept slim de pass. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Loser bokst de bal weg. Käks rent richting de bal. Käks draait met de bal, schiet en ... Loser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 44%, FC VALEACIORII 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 2:2

49e minuut.
Yervinyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Tchuichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Podetti geeft een hoge lob. Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Bertoli onderschept slim de pass. Bertoli draait met de bal, schiet en ... Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 3:2

57e minuut.
Tchuichenko verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunai is nu in balbezit. Dunai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan geeft de bal voor. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 4:2

65e minuut.
Prodanović neemt vlug de vrije trap. Bertoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Wrede de bal. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel. Rajkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Baltă de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yervinyan neemt de hoekschop. Bertoli kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunai geeft de bal voor. Huntelaar maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 5:2

75e minuut.
Käks onderschept slim de pass. Käks passt de bal zonder na te denken. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Loser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 5:3

78e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal in één keer door. Dunai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai geeft een lange en hoge pass. Bertoli kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 32%, FC VALEACIORII 68%.
FC National Bucuresti - FC VALEACIORII 5:3