Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danube Delta AWESOME!
Combat Tactiek ko
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
58 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Jullien is nu in balbezit. Jullien geeft de bal voor. Asunmaa kan de bal niet met de borst controleren. Treder rent richting de bal. Treder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Veldhoen kan de bal niet met de borst controleren. Veldhoen speelt de bal door. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk geeft een hoge lob. Oklar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Veldhoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veldhoen speelt de bal door. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Oklar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vonhinten onderschept slim de pass. Vonhinten passt de bal in één keer door. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczyk met een snelle inworp. Daar is Veldhoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veldhoen geeft de bal voor. Oklar springt en kopt de bal. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Piszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Oklar rent richting de bal. Oklar draait met de bal, schiet en ... Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - AWESOME! 0:1

38e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Veldhoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen met een sublieme pass. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Piszczyk speelt de bal door. Loubière rent richting de bal. Loubière passt de bal in één keer door. Demiray is nu in balbezit. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Costache geeft de bal voor. Piszczyk kopt de bal weg. Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 66%, AWESOME! 34%.
Danube Delta - AWESOME! 0:1

53e minuut.
Oklar is nu in balbezit. Murgu is nu in balbezit. Demiray verovert de bal door een tackle van achteren. Demiray draait met de bal, schiet en ... Wichert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - AWESOME! 0:2

56e minuut.
Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar passt de bal in één keer door. Frunză geeft een lange en hoge pass. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Loubière bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray rent richting de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - AWESOME! 0:3

61e minuut.
Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk passt de bal in één keer door. Oklar is nu in balbezit. Oklar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Cincă kopt de bal weg. Tache rent richting de bal. Biesik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biesik krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Tache met een snelle inworp. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een lange en hoge pass. Rutkowski kopt de bal weg. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grămadă kan de bal niet met de borst controleren. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Deleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - AWESOME! 1:3

70e minuut.
Loubière passt de bal in één keer door. Oklar is nu in balbezit. Nistorescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nistorescu krijgt een gele kaart. Oklar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piszczyk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Loubière passt de bal zonder na te denken. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk speelt de bal door. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - AWESOME! 1:4

78e minuut.
Asunmaa kopt de bal weg. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Vonhinten probeert de bal aan de voet te houden. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă draait met de bal, schiet en ... Deleanu bokst de bal weg. Treder is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Loubière probeert naar een medespeler te passen. Oklar is nu in balbezit. Oklar passt de bal met de wreef. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray schiet op doel. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal met de wreef. Daar is Oklar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oklar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jullien geeft een lange en hoge pass. Grămadă kopt de bal weg. Asunmaa rent richting de bal. Treder onderschept slim de pass. Treder haalt uit met een fantastische trap. Deleanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 58%, AWESOME! 42%.
Danube Delta - AWESOME! 1:4