Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.16 [del]
  • Stadion: Maidan
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 49567
Lupii obositi FC National Bucuresti
Skema C Tactiek FCNB
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.4 gemiddelde waardering 57.8
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sacarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytko verovert de bal door een tackle van achteren. Dytko geeft een hoge lob. Podetti is nu in balbezit. Podetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Inworp. Medgyesi met een snelle inworp. Dunai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai geeft de bal voor. Podetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:1

6e minuut.
Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli is nu in balbezit. Medgyesi geeft een hoge lob. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio geeft een lange en hoge pass. Podetti kopt de bal weg. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Santanilla is nu in balbezit. Huntelaar is nu in balbezit. Santanilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huntelaar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myśliszewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vlădoiu trapt de bal weg van het doel. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli schiet op doel. Vlădoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podetti met de inworp. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Huntelaar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Santanilla de bal. Bertoli rent richting de bal. Bertoli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Santanilla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:3

14e minuut.
Ruffinoni geeft de bal voor. Koźma is nu in balbezit. Medgyesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medgyesi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Dunai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunai geeft een hoge lob. Huntelaar kopt de bal weg. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli passt de bal in één keer door. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Ruffinoni probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi onderschept slim de pass. Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huntelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Vlădoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Podetti rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:4

25e minuut.
Rio speelt de bal door. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huntelaar de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:5

29e minuut.
Santanilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myśliszewski met een snelle inworp. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Vlădoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruffinoni probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:6

32e minuut.
Bertoli kopt de bal weg. Podetti rent richting de bal. Ruffinoni is nu in balbezit. Podetti verovert de bal door een tackle van achteren. Podetti schiet op doel. Vlădoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft een lange en hoge pass. Rio geeft een hoge lob. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:7

42e minuut.
Klungelig pakt Medgyesi de bal. Dunai is nu in balbezit. Dunai geeft de bal voor. Bertoli rent richting de bal. Bertoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 80%, FC National Bucuresti 20%.
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:7

47e minuut.
Calangiu geeft een hoge lob. Inworp. Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunai is nu in balbezit. Dunai geeft een hoge lob. Vlădoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:8

51e minuut.
Podetti heeft problemen om de bal te vangen. Ruffinoni rent richting de bal. Podetti begaat een overtreding. Podetti krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ruffinoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medgyesi met de inworp. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli geeft een hoge lob. Vlădoiu bokst de bal weg. Huntelaar rent richting de bal. De bal raakt de paal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:9

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medgyesi met een snelle inworp. Bertoli rent richting de bal. Bertoli geeft een hoge lob. Huntelaar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz geeft een lange en hoge pass. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:10

65e minuut.
Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ... Vlădoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:11

82e minuut.
Bertoli rent richting de bal. Apaza rent richting de bal. Bertoli onderschept slim de pass. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bertoli is nu in balbezit. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel. Vlădoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:12

85e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ... Vlădoiu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huntelaar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:13

87e minuut.
Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović geeft een lange en hoge pass. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti heeft problemen om de bal te vangen. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Vlădoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 77%, FC National Bucuresti 23%.
Lupii obositi - FC National Bucuresti 0:13