Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Râmnicu-Vâlcea FC VALEACIORII
goo3 Tactiek ANDY 3
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
74.7 gemiddelde waardering 58.5
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Deteşan kopt de bal weg. Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa speelt de bal door. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jaberg is nu in balbezit. Jaberg passt de bal zonder na te denken. Kaaren rent richting de bal. Kaaren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lagassa met een sublieme pass. Klungelig pakt Albinyà de bal. Albinyà probeert naar een medespeler te passen. Căruntu geeft de bal voor. Kaaren maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaberg is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Căruntu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rajkov bokst de bal weg. Klungelig pakt Jaberg de bal. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 1:0

12e minuut.
Käks geeft de bal voor. Ogăraru speelt de bal door. Căruntu kopt de bal weg. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Rajkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Albinyà bereikt de bal nog maar net als eerste. Albinyà passt de bal in één keer door. Stoico geeft een lange en hoge pass. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Lagassa probeert naar een medespeler te passen. Demeurisse probeert naar een medespeler te passen. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft de bal voor. Gomez maakt een snoekduik en kopt de bal. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Demeurisse passt de bal zonder na te denken. Boeru rent richting de bal. Gomez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gomez krijgt een gele kaart. Boeru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Harchárik met een sublieme pass. Căruntu rent richting de bal. Baltă maakt een afschuwelijke overtreding. Baltă krijgt een gele kaart. Căruntu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoico met een snel genomen vrije trap. Jaberg krijgt zijn hoofd ertegen. Rajkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Stoico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stoico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lagassa met een sublieme pass. Jaberg neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 2:0

27e minuut.
Deteşan onderschept slim de pass. Deteşan met een sublieme pass. Harchárik geeft een hoge lob. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren schiet op doel. Rajkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Garnero is nu in balbezit. Garnero speelt de bal door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 2:1

32e minuut.
Căruntu passt de bal in één keer door. Stoico is nu in balbezit. Stoico passt de bal in één keer door. Jaberg rent richting de bal. Jaberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Çölgeçen verovert de bal door een tackle van achteren. Lagassa verovert de bal door een tackle van achteren. Lagassa geeft een hoge lob. Käks kopt de bal weg. Ogăraru bokst de bal weg. Gomez is nu in balbezit. Gomez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 2:2

38e minuut.
Velciu onderschept slim de pass. Albinyà probeert naar een medespeler te passen. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Rajkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Albinyà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căruntu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruntu passt de bal met de wreef. Jaberg rent richting de bal. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 43%, FC VALEACIORII 57%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 3:2

46e minuut.
Wolik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tchuichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Harchárik verovert de bal door een tackle van achteren. Harchárik geeft een hoge lob. Jaberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wolik probeert de bal aan de voet te houden. Garnero rent richting de bal. Met opzet legt Harchárik zijn tegenspeler op de grond. Harchárik krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Tchuichenko kopt de bal weg. Harchárik is nu in balbezit. Oxenhufwud begaat een overtreding. Harchárik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stoico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 4:2

77e minuut.
Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velciu. Lagassa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oxenhufwud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gomez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 4:3

88e minuut.
Stoico onderschept slim de pass. Stoico probeert naar een medespeler te passen. Căruntu rent richting de bal. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Wolik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Râmnicu-Vâlcea 46%, FC VALEACIORII 54%.
Chimia Râmnicu-Vâlcea - FC VALEACIORII 5:3