Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALEACIORII Chimia Râmnicu-Vâlcea
ANDY 3 Tactiek Vâlceanca
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 71.9
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Boeru geeft een hoge lob. Wolik is nu in balbezit. Wolik passt de bal met de wreef. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kaszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Wolik rent richting de bal. Wolik geeft een lange en hoge pass. Kaaren springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stoico geeft de bal voor. Harchárik is nu in balbezit. Garnero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garnero krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Căruntu rent richting de bal. Căruntu passt de bal in één keer door. Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn geeft de bal voor. Kaaren krijgt zijn hoofd ertegen. Rajkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Căruntu verovert de bal door een tackle van achteren. Căruntu passt de bal met de wreef. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Wrede de bal onder controle te krijgen. Căruntu speelt de bal door. Kaszczyszyn rent richting de bal. Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Wolik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kaszczyszyn is nu in balbezit. Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Kaaren rent richting de bal. Kaaren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gomez onderschept slim de pass. Gomez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Käks de bal. Käks schiet op doel. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaszczyszyn met een snelle inworp. Daar is Harchárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harchárik geeft de bal voor. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Suwak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Deteşan kopt de bal weg. Lagassa rent richting de bal. Wolik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 64%, Chimia Râmnicu-Vâlcea 36%.
FC VALEACIORII - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:1

58e minuut.
Kaszczyszyn is nu in balbezit. Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Harchárik is nu in balbezit. Harchárik geeft de bal voor. Wolik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn passt de bal in één keer door. Daar is Wrede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kaaren rent richting de bal. Kaaren passt de bal zonder na te denken. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:2

68e minuut.
Harchárik geeft een hoge lob. Baltă kopt de bal weg. Căruntu is nu in balbezit. Căruntu geeft een lange en hoge pass. Kaaren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:3

70e minuut.
Baltă speelt de bal door. Oxenhufwud is nu in balbezit. Oxenhufwud probeert naar een medespeler te passen. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Boeru speelt de bal door. Kaszczyszyn rent richting de bal. Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Wolik krijgt zijn hoofd ertegen. Rajkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 69%, Chimia Râmnicu-Vâlcea 31%.
FC VALEACIORII - Chimia Râmnicu-Vâlcea 0:3