Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c Dorobanti Buzau AWESOME!
La la la la la.. Tactiek ko
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
52.1 gemiddelde waardering 63.8
matig Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Loubière rent richting de bal. Loubière passt de bal zonder na te denken. Demiray rent richting de bal. Demiray schiet op doel. Treimann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:1

9e minuut.
Loubière met een snelle inworp. Veldhoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen passt de bal in één keer door. Loubière bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubière geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Oklar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piszczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oklar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rutkowski kopt de bal weg. Veldhoen rent richting de bal. Veldhoen passt de bal met de wreef. Demiray is nu in balbezit. Demiray draait met de bal, schiet en ... Treimann bokst de bal weg.

13e minuut.
Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk geeft de bal voor. Daar is Rădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Loubière met een sublieme pass. Demiray rent richting de bal. Rădescu is nu in balbezit. Demiray onderschept slim de pass. Demiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demiray is nu in balbezit. Demiray draait met de bal, schiet en ... Treimann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Loubière is nu in balbezit. Loubière passt de bal zonder na te denken. Klyukin onderschept slim de pass. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rădescu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piszczyk zal de hoekschop nemen. Oklar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piszczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oklar springt en kopt de bal. Treimann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Loubière probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk probeert naar een medespeler te passen. Demiray is nu in balbezit. Demiray draait met de bal, schiet en ... Treimann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:2

38e minuut.
Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Oklar is nu in balbezit. Rădescu is nu in balbezit. Oklar verovert de bal door een tackle van achteren. Oklar draait met de bal, schiet en ... Treimann bokst de bal weg.

41e minuut.
Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Oklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oklar onderschept slim de pass. Oklar schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubière verovert de bal door een tackle van achteren. Loubière geeft een lange en hoge pass. Oklar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 71%, AWESOME! 29%.
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:2

48e minuut.
Veldhoen is nu in balbezit. Veldhoen geeft een lange en hoge pass. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Treimann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:3

50e minuut.
Holca kopt de bal weg. Clarkson rent richting de bal. Piszczyk begaat een overtreding. Piszczyk krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pastrana passt de bal in één keer door. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een lange en hoge pass. Santinho springt en kopt de bal. Klungelig pakt Melaer de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melaer speelt de bal door. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana is nu in balbezit. Demiray verovert de bal door een tackle van achteren. Demiray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Loubière kopt de bal weg. Klungelig pakt Demiray de bal. Oklar is nu in balbezit. Oklar haalt uit met een fantastische trap. Treimann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:4

75e minuut.
Piszczyk geeft de bal voor. Oklar kopt de bal weg. Demiray is nu in balbezit. Demiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:5

81e minuut.
Oklar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Murdzak ... Strafschop! Oklar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Murdzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oklar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vonhinten kopt de bal weg. Santinho heeft problemen om de bal te vangen. Veldhoen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veldhoen krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nicht krijgt zijn hoofd ertegen. Melaer kopt de bal weg. Spânu met een sublieme pass. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Veldhoen passt de bal in één keer door. Piszczyk geeft een hoge lob. Oklar rent richting de bal. Oklar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Dorobanti Buzau 60%, AWESOME! 40%.
F.c Dorobanti Buzau - AWESOME! 0:6