Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danube Delta A.C.Oltenia
Combat Tactiek New Oltenia
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 14
60.1 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen incredible


8e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal in één keer door. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Dias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cincă. Cincă krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Ciocan passt de bal zonder na te denken. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel. Siemian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - A.C.Oltenia 1:0

18e minuut.
Trung Kiên met een snelle inworp. Salustiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salustiano geeft een lange en hoge pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danube Delta - A.C.Oltenia 1:1

19e minuut.
Budan probeert naar een medespeler te passen. Tache speelt de bal door. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ... Siemian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - A.C.Oltenia 2:1

27e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Murgu geeft een lange en hoge pass. Jullien probeert de bal aan de voet te houden. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Wichert bokst de bal weg.

37e minuut.
Ettl heeft problemen om de bal te vangen. Budan is nu in balbezit. Budan geeft de bal voor. Salustiano kopt de bal weg. Castro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 54%, A.C.Oltenia 46%.
Danube Delta - A.C.Oltenia 2:1

56e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft een hoge lob. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danube Delta - A.C.Oltenia 3:1

68e minuut.
Tache passt de bal zonder na te denken. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szymaniak krijgt een gele kaart. Treder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Treder neemt zijn aanloop. Siemian bokst de bal weg. Grămadă rent richting de bal. Grămadă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salustiano speelt de bal door. Passanha is nu in balbezit. Passanha passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Wichert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Salustiano passt de bal in één keer door. Trung Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cincă. Trung Kiên raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trung Kiên kan niet meer verder spelen. Guiscardi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danube Delta 58%, A.C.Oltenia 42%.
Danube Delta - A.C.Oltenia 3:1