Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locura Xeneize Renovar la Sangre
ser.villano Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Lourenco geeft een lange en hoge pass. Cascini heeft problemen om de bal te vangen. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bromba verovert de bal door een tackle van achteren. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal zonder na te denken. Laere is nu in balbezit. Laere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Alegre heeft problemen om de bal te vangen. Bromba is nu in balbezit. Bromba passt de bal met de wreef. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bromba rent richting de bal. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Lourenco is nu in balbezit. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paine passt de bal met de wreef. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba passt de bal zonder na te denken. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cascini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 1:0

19e minuut.
Ziep passt de bal in één keer door. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere draait met de bal, schiet en ... Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 2:0

23e minuut.
Paine probeert naar een medespeler te passen. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal met de wreef. Laere rent richting de bal. Laere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep is nu in balbezit. Ziep passt de bal in één keer door. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lourenco rent richting de bal. Lourenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 3:0

37e minuut.
Inworp. van den Brom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bromba speelt de bal door. Lourenco heeft problemen om de bal te vangen. Lourenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sánchez Sancho is nu in balbezit. Lorenzato begaat een overtreding. Sánchez Sancho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Sancho met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lourenco de bal. Laere is nu in balbezit. Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 4:0

42e minuut.
Lourenco speelt de bal door. Forestello bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere verovert de bal door een tackle van achteren. Laere draait met de bal, schiet en ... Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 5:0

45e minuut.
Alegre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziep met een snelle inworp. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 27%, Renovar la Sangre 73%.
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 6:0

46e minuut.
Borenstein met een sublieme pass. Lourenco rent richting de bal. Bromba speelt de bal door. Laere is nu in balbezit. Laere schiet op doel. Sonora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Laere de bal. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep geeft de bal voor. Laere is nu in balbezit. Laere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 7:0

60e minuut.
Daar is Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco speelt de bal door. Ziep rent richting de bal. Ziep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Ziep met een sublieme pass. Laere is nu in balbezit. Laere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ziep geeft de bal voor. Laere is nu in balbezit. Laere geeft de bal voor. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bromba kopt de bal weg. Polewicz geeft een lange en hoge pass. Lourenco rent richting de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 8:0

71e minuut.
Lourenco passt de bal met de wreef. Daar is Ziep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziep passt de bal zonder na te denken. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bromba passt de bal zonder na te denken. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal met de wreef. Laere rent richting de bal. Laere schiet op doel. Sonora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ziep speelt de bal door. Bromba rent richting de bal. Bromba speelt de bal door. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco schiet op doel. Sonora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal met de wreef. Laere is nu in balbezit. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 9:0

89e minuut.
Ziep speelt de bal door. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere passt de bal met de wreef. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 10:0

90e minuut.
Sánchez Sancho met de inworp. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco geeft een hoge lob. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 20%, Renovar la Sangre 80%.
Locura Xeneize - Renovar la Sangre 11:0