Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A Perfect Circle Perros de Reserva
Normal Tactiek normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 32.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Inworp. O´Connor met een snelle inworp. Rain bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati verovert de bal door een tackle van achteren. Michellati geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rain onderschept slim de pass. Rain geeft een lange en hoge pass. Burstein kopt de bal weg. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Ruzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Lavandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levit is nu in balbezit. Met opzet legt Culasso zijn tegenspeler op de grond. Culasso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Perfect Circle 63%, Perros de Reserva 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A Perfect Circle - Perros de Reserva 0:0

49e minuut.
Loedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gerzstein de bal. Chachuła rent richting de bal. Chachuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ruzo trapt de bal weg van het doel. Lawrence kopt de bal weg. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Curto rent richting de bal. Curto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rain bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati verovert de bal door een tackle van achteren. Michellati geeft de bal voor. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Perfect Circle - Perros de Reserva 0:1

62e minuut.
Burstein trapt de bal weg. Loedo kopt de bal weg. Lavandeira controleert de bal met de borst. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke draait met de bal, schiet en ... Pohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A Perfect Circle - Perros de Reserva 1:1

64e minuut.
Valdemarín rent richting de bal. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence passt de bal in één keer door. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Doeltrap. Ruzo met een harde bal richting middenveld. Lawrence kopt de bal weg. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Loedo is nu in balbezit. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence geeft de bal voor. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
O´Connor speelt de bal door. Chachuła rent richting de bal. Gerzstein is nu in balbezit. Chachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Chachuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lavandeira geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert O´Connor de bal onder controle te krijgen. Valdemarín met een sublieme pass. Inglize is nu in balbezit. Inglize draait met de bal, schiet en ... Pohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Perfect Circle 67%, Perros de Reserva 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A Perfect Circle - Perros de Reserva 1:1