Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros de Reserva Atlético Tucuman24
normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.1 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Burstein speelt de bal door. Michellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati passt de bal in één keer door. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Furlanetto rent richting de bal. Lavandeira onderschept slim de pass. Lavandeira geeft de bal voor. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O´Connor met een snelle inworp. Gulden onderschept slim de pass. Michellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Herr rent richting de bal. Herr probeert naar een medespeler te passen. Chachuła rent richting de bal. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Manrique maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros de Reserva - Atlético Tucuman24 1:0

29e minuut.
Herr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes rent richting de bal. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Michellati rent richting de bal. Michellati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Furlanetto stond buitenspel. Herr neemt vlug de vrije trap. Gulden rent richting de bal. Michellati verovert de bal door een tackle van achteren. Michellati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manrique met een harde bal richting middenveld. Inworp. Herr met de inworp. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perros de Reserva - Atlético Tucuman24 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros de Reserva 27%, Atlético Tucuman24 73%.
Perros de Reserva - Atlético Tucuman24 2:0

58e minuut.
Lavandeira rent richting de bal. Inglize bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavandeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inglize roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Inglize kan niet meer verder spelen. Comelli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła met een sublieme pass. Daar is Miski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Burstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Burstein geeft een lange en hoge pass. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati onderschept slim de pass. Michellati draait met de bal, schiet en ... Manrique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Grama geeft de bal voor. Portella kopt de bal weg. Portella is nu in balbezit. Michellati verovert de bal door een tackle van achteren. Michellati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manrique bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros de Reserva 36%, Atlético Tucuman24 64%.
Perros de Reserva - Atlético Tucuman24 2:0