Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.04
  • Stadion: Panones FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2800
Panones FC RiverPlate
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Fontana is nu in balbezit. Fontana speelt de bal door. Longoni is nu in balbezit. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Gioielli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vit bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparigolulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vit raakt geblesseerd tijdens het duel. Vit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Longoni is nu in balbezit. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Gioielli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mareque met een harde bal richting middenveld. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena onderschept slim de pass. Mena probeert naar een medespeler te passen. Longoni heeft problemen om de bal te vangen. Longoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Panones FC - RiverPlate 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panones FC 48%, RiverPlate 52%.
Panones FC - RiverPlate 0:1

52e minuut.
Vranjican bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvo onderschept slim de pass. Salvo geeft een lange en hoge pass. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Paparigolulos kopt de bal weg. Telpuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasen is nu in balbezit. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rinaldi geeft een lange en hoge pass. Vasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vit onderschept slim de pass. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Mareque bokst de bal weg.

68e minuut.
Vasen is nu in balbezit. Vasen passt de bal in één keer door. Castro is nu in balbezit. Francia rent richting de bal. Francia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panones FC - RiverPlate 1:1

71e minuut.
Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mena de bal. Francia rent richting de bal. Francia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panones FC 45%, RiverPlate 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panones FC - RiverPlate 1:1