Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.06
  • Stadion: Adrián Bastia
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4944
Hacha y Tiza Fútbol Club cuervo
A Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cordero probeert naar een medespeler te passen. Romanovský is nu in balbezit. Romanovský passt de bal zonder na te denken. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Caimapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Graf met een sublieme pass. Caimapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimapo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pagani geeft de bal voor. Saja kopt de bal weg. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Romanovský is nu in balbezit. Romanovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Osvaldo probeert naar een medespeler te passen. Cordero rent richting de bal. Cordero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romanovský de bal. Romanovský draait met de bal, schiet en ... Trosmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borghello met de inworp. Saja is nu in balbezit. Saja geeft de bal voor. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alayes de bal. Romanovský rent richting de bal. Romanovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alayes is nu in balbezit. Romanovský onderschept slim de pass. Osvaldo rent richting de bal. Romanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Romanovský de bal. Romanovský schiet op doel. Trosmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Alayes controleert de bal met de borst. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. Trosmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hacha y Tiza Fútbol Club 31%, cuervo 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hacha y Tiza Fútbol Club - cuervo 0:0

52e minuut.
Osvaldo onderschept slim de pass. Osvaldo speelt de bal door. Alayes is nu in balbezit. Romanovský verovert de bal door een tackle van achteren. Romanovský draait met de bal, schiet en ... Trosmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sourou met een sublieme pass. Schützenberg is nu in balbezit. Cordero geeft een lange en hoge pass. Romanovský rent richting de bal. Romanovský schiet op doel. Trosmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cordero met een sublieme pass. Alayes is nu in balbezit. Osvaldo onderschept slim de pass. Romanovský is nu in balbezit. Romanovský haalt uit met een fantastische trap. Trosmann bokst de bal weg.

59e minuut.
Trosmann trapt de bal weg. Cordero kopt de bal weg. Klungelig pakt Pauls de bal. Romanovský onderschept slim de pass. Romanovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trosmann met een harde bal richting middenveld. Mony kopt de bal weg. Klungelig pakt Graf de bal. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Schützenberg kopt de bal weg. Daar is Osvaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo passt de bal met de wreef. Romanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hacha y Tiza Fútbol Club - cuervo 1:0

80e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Alayes is nu in balbezit. Romanovský onderschept slim de pass. Romanovský schiet op doel. Trosmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hacha y Tiza Fútbol Club 14%, cuervo 86%.
Hacha y Tiza Fútbol Club - cuervo 1:0