Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SEOs Athletic Club Seltas
Normal Tactiek Ema
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Romay met een sublieme pass. Colagreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Colagreco passt de bal met de wreef. Grondona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Barabino trapt de bal weg van het doel. Venegas kopt de bal weg. Daar is Paillaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelli passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Grondona met een sublieme pass. Paillaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas onderschept slim de pass. Venegas geeft een lange en hoge pass. Altare springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SEOs Athletic Club - Seltas 0:1

28e minuut.
Mallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés onderschept slim de pass. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés is nu in balbezit. Pagés draait met de bal, schiet en ... Barabino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas probeert naar een medespeler te passen. Paillaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Civelli is nu in balbezit. Civelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SEOs Athletic Club 74%, Seltas 26%.
SEOs Athletic Club - Seltas 0:1

52e minuut.
Tassi is nu in balbezit. Tassi speelt de bal door. Paillaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelli rent richting de bal. Civelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Romay onderschept slim de pass. Grondona verovert de bal door een tackle van achteren. Grondona met een sublieme pass. Civelli rent richting de bal. Civelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SEOs Athletic Club - Seltas 0:2

75e minuut.
Gauna kan de bal niet met de borst controleren. Bourden verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden passt de bal in één keer door. Altare bereikt de bal nog maar net als eerste. Altare schiet op doel. Borodosky bokst de bal weg.

82e minuut.
Bejerman is nu in balbezit. Grondona rent richting de bal. Grondona passt de bal zonder na te denken. Civelli is nu in balbezit. Civelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SEOs Athletic Club 61%, Seltas 39%.
SEOs Athletic Club - Seltas 0:2