Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.08
  • Stadion: gezateam Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5000
gezateam Divino (+10)
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


14e minuut.
Bocassi geeft een hoge lob. Larrandart kopt de bal weg. Castagno is nu in balbezit. Castagno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lenci de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fondiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagno geeft de bal voor. Viatri kopt de bal weg. Larrandart bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gezateam - Divino (+10) 0:1

36e minuut.
Fondiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coyette. Fondiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulrich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Larrandart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Larrandart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castagno neemt de penalty, wat een uithaal! Alcover bokst de bal weg. Paal!

38e minuut.
Iparraguirre rent richting de bal. Levicoy verovert de bal door een tackle van achteren. Levicoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alvarenga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarenga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bocassi kopt de bal weg. Larrandart rent richting de bal. Met opzet legt Tolj zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tolj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tolj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gezateam 54%, Divino (+10) 46%.
gezateam - Divino (+10) 0:1

65e minuut.
Levicoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levicoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murphy de bal. Levicoy geeft een hoge lob. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Levicoy neemt de hoekschop. Young heeft problemen om de bal te vangen. Angelici geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Levicoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarenga rent richting de bal. Picó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alvarenga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Angelici neemt zijn aanloop. Castellano bokst de bal weg.

83e minuut.
Ulrich is nu in balbezit. Angelici verovert de bal door een tackle van achteren. Angelici speelt de bal door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gezateam 49%, Divino (+10) 51%.
gezateam - Divino (+10) 0:1