Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carlitos fc Marianela Cardozo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Gamberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid speelt de bal door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Seltzer rent richting de bal. Seltzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robbins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento met een sublieme pass. Madrid controleert de bal met de borst. Berisso rent richting de bal. Berisso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carlitos fc - Marianela Cardozo 1:0

31e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna speelt de bal door. Klungelig pakt Berisso de bal. Berisso draait met de bal, schiet en ... Robbins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carlitos fc - Marianela Cardozo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlitos fc 47%, Marianela Cardozo 53%.
carlitos fc - Marianela Cardozo 2:0

72e minuut.
Saguier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benenati de bal. Benenati speelt de bal door. Berisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Berisso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Seltzer is nu in balbezit. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Seltzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seltzer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlitos fc 48%, Marianela Cardozo 52%.
carlitos fc - Marianela Cardozo 2:0