Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carlitos fc Pájaro Negro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


20e minuut.
Bucarey geeft een lange en hoge pass. Fucaraccio is nu in balbezit. Benenati onderschept slim de pass. Benenati passt de bal zonder na te denken. Berisso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
carlitos fc - Pájaro Negro 1:0

41e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Folgueira is nu in balbezit. Folgueira speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlitos fc 48%, Pájaro Negro 52%.
carlitos fc - Pájaro Negro 1:0

58e minuut.
Bucarey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bellucci komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Benenati is nu in balbezit. Benenati geeft de bal voor. Klungelig pakt Mamed de bal. Berisso is nu in balbezit. Berisso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gamberini probeert naar een medespeler te passen. Berisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscovich verovert de bal door een tackle van achteren. Seltzer onderschept slim de pass. Seltzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Folgueira verovert de bal door een tackle van achteren. Folgueira passt de bal met de wreef. Gummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gummy schiet op doel. Chiapetta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Seltzer is nu in balbezit. Folgueira is nu in balbezit. Seltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seltzer draait met de bal, schiet en ... Bouson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carlitos fc 29%, Pájaro Negro 71%.
carlitos fc - Pájaro Negro 1:0