Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pájaro Negro WOLFRAMIO 1985-CS
Normal Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 32
slecht Schieten solide
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov onderschept slim de pass. Eresov speelt de bal door. Pelokon rent richting de bal. Pelokon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jurion is nu in balbezit. Jurion speelt de bal door. Pelokon is nu in balbezit. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Florentín begaat een overtreding. Florentín krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mamed rent richting de bal. Pelokon onderschept slim de pass. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelokon rent richting de bal. Pelokon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pájaro Negro - WOLFRAMIO 1985-CS 0:1

17e minuut.
Daar is Gummy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelokon onderschept slim de pass. Pelokon passt de bal in één keer door. Jurion rent richting de bal. Jurion haalt uit met een fantastische trap. Epstein bokst de bal weg.

33e minuut.
Jurion met de inworp. Pelokon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelokon passt de bal in één keer door. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Pelokon de bal. Pelokon passt de bal in één keer door. Eresov is nu in balbezit. Eresov haalt uit met een fantastische trap. Epstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pájaro Negro - WOLFRAMIO 1985-CS 0:2

43e minuut.
Florentín is nu in balbezit. Florentín probeert naar een medespeler te passen. Pelokon is nu in balbezit. Jurion is nu in balbezit. Jurion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eresov is nu in balbezit. Eresov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pájaro Negro - WOLFRAMIO 1985-CS 0:3

45e minuut.
Folgueira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurion met de inworp. Pelokon is nu in balbezit. Pelokon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Mamed verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jurion neemt de hoekschop. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pájaro Negro 64%, WOLFRAMIO 1985-CS 36%.
Pájaro Negro - WOLFRAMIO 1985-CS 0:3

47e minuut.
Van Der Kooy onderschept slim de pass. Van Der Kooy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Folgueira de bal. Jurion rent richting de bal. Jurion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelokon is nu in balbezit. Pelokon schiet op doel. Bouson probeert de bal aan de voet te houden. Epstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Van Der Kooy is nu in balbezit. Van Der Kooy geeft de bal voor. Florentín kopt de bal weg. Jurion is nu in balbezit. Jurion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pelokon rent richting de bal. Pelokon passt de bal met de wreef. Jurion is nu in balbezit. Jurion draait met de bal, schiet en ... Epstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pájaro Negro - WOLFRAMIO 1985-CS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pájaro Negro 65%, WOLFRAMIO 1985-CS 35%.
Pájaro Negro - WOLFRAMIO 1985-CS 0:4