Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garin f.c godoy cru f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Giribone bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr onderschept slim de pass. Herr geeft de bal voor. Baravalle maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Barbieri geeft een hoge lob. Inworp. Cachicatari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baroni is nu in balbezit. Baroni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Garin f.c - godoy cru f.c 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Kiper de bal. Cicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicarelli speelt de bal door. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Campicelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mosso trapt de bal weg van het doel. Walsh kopt de bal weg. Bilous bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni onderschept slim de pass. Baroni passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Graziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graziani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graziani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giribone rent richting de bal. Giribone geeft een lange en hoge pass. Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garin f.c 62%, godoy cru f.c 38%.
Garin f.c - godoy cru f.c 0:1

54e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Perazzo maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Campicelli trapt de bal weg. Kiper kopt de bal weg. Bilous bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Baravalle passt de bal zonder na te denken. Herr is nu in balbezit. Herr geeft de bal voor. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle haalt uit met een fantastische trap. Cavallero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garin f.c - godoy cru f.c 1:1

67e minuut.
Deloitte verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Chotsourian de bal. Baravalle rent richting de bal. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garin f.c - godoy cru f.c 2:1

76e minuut.
Xipolatis geeft een hoge lob. Chotsourian rent richting de bal. Chotsourian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baravalle de bal. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garin f.c 50%, godoy cru f.c 50%.
Garin f.c - godoy cru f.c 2:1