Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
charrense f.c C.A. Amigos del Futbol
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkissian speelt de bal door. Longobardo rent richting de bal. Longobardo haalt uit met een fantastische trap. Galop probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Azzato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paulón rent richting de bal. Paulón passt de bal met de wreef. Barbas rent richting de bal. Barbas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Peweche geeft een lange en hoge pass. Bonesi is nu in balbezit. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Grippa probeert de bal aan de voet te houden. Herr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chodil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eiberman is nu in balbezit. Eiberman probeert naar een medespeler te passen. Longobardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longobardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charrense f.c 63%, C.A. Amigos del Futbol 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
charrense f.c - C.A. Amigos del Futbol 0:0

50e minuut.
Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Azzato geeft de bal voor. Favret controleert de bal met de borst. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Giorgio met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Beltran de bal. Eiberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Galop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sarkissian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beltran rent richting de bal. Sarkissian onderschept slim de pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
charrense f.c - C.A. Amigos del Futbol 0:1

64e minuut.
Racca probeert naar een medespeler te passen. Beltran probeert naar een medespeler te passen. Bauer is nu in balbezit. Barbas rent richting de bal. Barbas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Azzato passt de bal in één keer door. Bonesi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauer. Bauer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charrense f.c 64%, C.A. Amigos del Futbol 36%.
charrense f.c - C.A. Amigos del Futbol 0:1