Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.12 [del]
  • Stadion: Suva Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2896
Suva godoy cru f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh passt de bal zonder na te denken. Petinelli rent richting de bal. Petinelli geeft een hoge lob. Cavallero bokst de bal weg.

10e minuut.
Kiper met een sublieme pass. Brizuela rent richting de bal. Topolini verovert de bal door een tackle van achteren. Baroni verovert de bal door een tackle van achteren. Baroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cisneros trapt de bal weg. Marangoni kopt de bal weg. Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent draait met de bal, schiet en ... Cavallero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Baroni rent richting de bal. Baroni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petinelli de bal. Baroni onderschept slim de pass. Baroni haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. Cachicatari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suva - godoy cru f.c 0:1

39e minuut.
Giribone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaben met de inworp. Klungelig pakt Turjanski de bal. Turjanski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suva 49%, godoy cru f.c 51%.
Suva - godoy cru f.c 0:1

58e minuut.
Topolini probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giribone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cachicatari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachicatari geeft de bal voor. Dominikovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Giribone met een snelle inworp. Klungelig pakt Cachicatari de bal. Cachicatari geeft een lange en hoge pass. Brizuela springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suva - godoy cru f.c 0:2

90e minuut.
Baroni speelt de bal door. Iriondo is nu in balbezit. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Dominikovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suva - godoy cru f.c 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suva 53%, godoy cru f.c 47%.
Suva - godoy cru f.c 0:3