Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
godoy cru f.c Suva
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Petinelli controleert de bal met de borst. Gómez is nu in balbezit. Petinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baroni rent richting de bal. Baroni schiet op doel. Marangoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
godoy cru f.c - Suva 1:0

15e minuut.
Yaben verovert de bal door een tackle van achteren. Yaben passt de bal zonder na te denken. Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski geeft een hoge lob. Deloitte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borodosky neemt de hoekschop. Kiper rent richting de bal. Vincent is nu in balbezit. Vincent draait met de bal, schiet en ... Cavallero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Petinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni onderschept slim de pass. Baroni met een sublieme pass. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiper onderschept slim de pass. Kiper speelt de bal door. Baroni rent richting de bal. Baroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godoy cru f.c 37%, Suva 63%.
godoy cru f.c - Suva 1:0

55e minuut.
Borodosky geeft een lange en hoge pass. Brizuela kopt de bal weg. Cisneros probeert de bal aan de voet te houden. Baroni onderschept slim de pass. Baroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kiper heeft problemen om de bal te vangen. Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski passt de bal zonder na te denken. Vincent is nu in balbezit. Vincent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Walsh heeft problemen om de bal te vangen. Walsh passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. Baroni verovert de bal door een tackle van achteren. Baroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godoy cru f.c 37%, Suva 63%.
godoy cru f.c - Suva 1:0