Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico posadas charrense f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


15e minuut.
Klungelig pakt Grippa de bal. Isa is nu in balbezit. Valenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa onderschept slim de pass. Isa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico posadas - charrense f.c 1:0

36e minuut.
Toncich geeft een lange en hoge pass. Sapene kopt de bal weg. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. Stolbizer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stolbizer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Valenti kopt de bal weg. Daar is Monier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monier geeft de bal voor. Favret kopt de bal weg. Pijoan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Chaina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie speelt de bal door. Sapene bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 59%, charrense f.c 41%.
atletico posadas - charrense f.c 1:0

76e minuut.
Szejer passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Maxit de bal onder controle te krijgen. Galop geeft een hoge lob. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Chaina passt de bal zonder na te denken. Erlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa is nu in balbezit. Isa haalt uit met een fantastische trap. Herr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 32%, charrense f.c 68%.
atletico posadas - charrense f.c 1:0