Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
charrense f.c atletico posadas
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Racca kopt de bal weg. Eiberman heeft problemen om de bal te vangen. Erlich met een sublieme pass. Isa is nu in balbezit. Isa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
charrense f.c - atletico posadas 0:1

19e minuut.
Chaina geeft de bal voor. Isa is nu in balbezit. Valenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bonesi passt de bal met de wreef. Toncich is nu in balbezit. Eiberman verovert de bal door een tackle van achteren. Longobardo is nu in balbezit. Longobardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Herr trapt de bal weg. Racca kopt de bal weg. Longobardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longobardo draait met de bal, schiet en ... Stolbizer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
charrense f.c - atletico posadas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charrense f.c 51%, atletico posadas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
charrense f.c - atletico posadas 1:1

50e minuut.
Isa is nu in balbezit. Grippa rent richting de bal. Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Isa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Di Giorgio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chaina met de inworp. Galop geeft een lange en hoge pass. Favret is nu in balbezit. Isa onderschept slim de pass. Isa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
charrense f.c - atletico posadas 1:2

82e minuut.
Pijoan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemborain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pijoan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Favret zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Longobardo rent richting de bal. Longobardo passt de bal in één keer door. Eiberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberman draait met de bal, schiet en ... Stolbizer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bonesi onderschept slim de pass. Galop rent richting de bal. Bonesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galop roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galop kan niet meer verder spelen. Miller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charrense f.c 45%, atletico posadas 55%.
charrense f.c - atletico posadas 1:2