Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Sarandí F.C. C.A. Amigos del Futbol
basesa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


6e minuut.
Halperin verovert de bal door een tackle van achteren. Halperin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert de Chateaubriand de bal onder controle te krijgen. Barbas rent richting de bal. Barbas haalt uit met een fantastische trap. Magrane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Stoisa is nu in balbezit. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonnet. Bauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beltran wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - C.A. Amigos del Futbol 0:1

21e minuut.
Legue bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas is nu in balbezit. Barbas passt de bal zonder na te denken. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal de Sarandí F.C. - C.A. Amigos del Futbol 1:1

27e minuut.
Millakoyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Peweche is nu in balbezit. Peweche passt de bal met de wreef. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - C.A. Amigos del Futbol 1:2

28e minuut.
Bauer geeft een hoge lob. Inworp. Colace met de inworp. Legue is nu in balbezit. Legue draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 67%, C.A. Amigos del Futbol 33%.
Arsenal de Sarandí F.C. - C.A. Amigos del Futbol 1:2

47e minuut.
Azzato onderschept slim de pass. Halperin is nu in balbezit. Halperin met een sublieme pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Azzato rent richting de bal. Legue verovert de bal door een tackle van achteren. Legue passt de bal met de wreef. Calfunao bereikt de bal nog maar net als eerste. Calfunao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Halperin passt de bal zonder na te denken. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbas. Barbas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 58%, C.A. Amigos del Futbol 42%.
Arsenal de Sarandí F.C. - C.A. Amigos del Futbol 1:2