Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Amigos del Futbol Arsenal de Sarandí F.C.
Normal Tactiek basesa
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 13.8
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Hertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - Arsenal de Sarandí F.C. 1:0

10e minuut.
Vukojicic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legue met een sublieme pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chodil geeft een hoge lob. Halperin is nu in balbezit. Halperin passt de bal met de wreef. Bauer heeft problemen om de bal te vangen. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Peweche speelt de bal door. Chodil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chodil. Chodil krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Azzato passt de bal zonder na te denken. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hutton passt de bal in één keer door. Peweche is nu in balbezit. Beltran geeft de bal voor. Barbas rent richting de bal. Barbas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Legue verovert de bal door een tackle van achteren. Legue speelt de bal door. Paulón rent richting de bal. Calfunao rent richting de bal. Calfunao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Vukojicic de bal. Colace rent richting de bal. Colace passt de bal in één keer door. Calfunao is nu in balbezit. Calfunao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Amigos del Futbol - Arsenal de Sarandí F.C. 1:1

43e minuut.
Colace probeert naar een medespeler te passen. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas onderschept slim de pass. Barbas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 36%, Arsenal de Sarandí F.C. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Amigos del Futbol - Arsenal de Sarandí F.C. 1:1

48e minuut.
Feldberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodil met de inworp. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Hertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran onderschept slim de pass. Beltran passt de bal in één keer door. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertel begaat een overtreding. Beltran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azzato met een snel genomen vrije trap. Money kopt de bal weg. Stoisa is nu in balbezit. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 53%, Arsenal de Sarandí F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Amigos del Futbol - Arsenal de Sarandí F.C. 1:1