Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San lorenzo almagro godoy cru f.c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Parone onderschept slim de pass. Walsh maakt een afschuwelijke overtreding. Walsh krijgt een gele kaart. Parone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San lorenzo almagro - godoy cru f.c 1:0

23e minuut.
Kiper onderschept slim de pass. Kiper met een sublieme pass. Mackey is nu in balbezit. Baroni verovert de bal door een tackle van achteren. Baroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini probeert naar een medespeler te passen. Deloitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat onderschept slim de pass. Monserrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Walsh de bal. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini probeert naar een medespeler te passen. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat schiet op doel. Cavallero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kiper met een sublieme pass. Klungelig pakt Brizuela de bal. Herpen rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nitsch speelt de bal door. Kiper met een sublieme pass. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat haalt uit met een fantastische trap. Cavallero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San lorenzo almagro 62%, godoy cru f.c 38%.
San lorenzo almagro - godoy cru f.c 1:0

48e minuut.
Gaspari met een sublieme pass. Monserrat is nu in balbezit. Kiper speelt de bal door. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Baroni kopt de bal weg. Herpen heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela rent richting de bal. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. Bilous probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Micheletti geeft een lange en hoge pass. Herpen probeert naar een medespeler te passen. Brizuela rent richting de bal. Baroni rent richting de bal. Baroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Giribone kopt de bal weg. Nitsch is nu in balbezit. Nitsch geeft de bal voor. Klungelig pakt Todeschini de bal. Todeschini draait met de bal, schiet en ... Cavallero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Kiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiper passt de bal zonder na te denken. Monserrat rent richting de bal. Monserrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mastrodomenico probeert de bal met de borst te controleren. Giribone rent richting de bal. Schwaneck is nu in balbezit. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat haalt uit met een fantastische trap. Cavallero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Diehl rent richting de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspari onderschept slim de pass. Gaspari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mackey geeft een hoge lob. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloitte onderschept slim de pass. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Monserrat kopt de bal weg. Deloitte is nu in balbezit. Deloitte geeft een lange en hoge pass. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San lorenzo almagro 44%, godoy cru f.c 56%.
San lorenzo almagro - godoy cru f.c 1:0