Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garin f.c Suva
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Marangoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urresti komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Cisneros kopt de bal weg. Petinelli rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Baravalle rent richting de bal. Baravalle haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Herr passt de bal in één keer door. Baravalle rent richting de bal. Urresti onderschept slim de pass. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kon passt de bal met de wreef. Baravalle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolini. Topolini krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Perazzo probeert naar een medespeler te passen. Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolini maakt een afschuwelijke overtreding. Topolini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kon kan niet meer verder spelen. Cagna komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Urresti geeft de bal voor. Borodosky is nu in balbezit. Vincent is nu in balbezit. Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garin f.c - Suva 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garin f.c 50%, Suva 50%.
Garin f.c - Suva 0:1

68e minuut.
Cagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriondo geeft een lange en hoge pass. Vincent is nu in balbezit. Vincent draait met de bal, schiet en ... Mosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garin f.c 43%, Suva 57%.
Garin f.c - Suva 0:1