Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Sarandí F.C. charrense f.c
basesa Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Chodil rent richting de bal. Chodil geeft de bal voor. Daar is Favret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Millakoyam rent richting de bal. Valenti is nu in balbezit. Millakoyam begaat een overtreding. Millakoyam krijgt een gele kaart. Mackenzie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Longobardo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Favret bereikt de bal nog maar net als eerste. Calfunao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Favret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarkissian met een snel genomen vrije trap. Longobardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longobardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 45%, charrense f.c 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal de Sarandí F.C. - charrense f.c 0:0

61e minuut.
Di Giorgio kopt de bal weg. Colace speelt de bal door. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberman verovert de bal door een tackle van achteren. Eiberman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Hertel is nu in balbezit. Eiberman rent richting de bal. Longobardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longobardo haalt uit met een fantastische trap. Magrane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - charrense f.c 0:1

71e minuut.
Stoisa is nu in balbezit. Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkissian speelt de bal door. Longobardo is nu in balbezit. Longobardo schiet op doel. Magrane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Millakoyam verovert de bal door een tackle van achteren. Bonesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonesi geeft een lange en hoge pass. Longobardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longobardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - charrense f.c 0:2

83e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa geeft de bal voor. Longobardo rent richting de bal. Longobardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - charrense f.c 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 59%, charrense f.c 41%.
Arsenal de Sarandí F.C. - charrense f.c 0:3