Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garin f.c charrense f.c
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rivas rent richting de bal. Sarkissian is nu in balbezit. Rivas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivas krijgt een gele kaart. Sarkissian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valenti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mosso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garin f.c - charrense f.c 0:1

6e minuut.
Bilous onderschept slim de pass. Valenti is nu in balbezit. Bilous tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilous krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Eiberman rent richting de bal. Eiberman met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Campicelli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Eiberman probeert de bal aan de voet te houden. Graziani is nu in balbezit. Eiberman begaat een overtreding. Eiberman krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bilous verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal met de wreef. Baravalle rent richting de bal. Baravalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bonesi is nu in balbezit. Bonesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Graziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberman onderschept slim de pass. Eiberman met een sublieme pass. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. Mosso bokst de bal weg.

40e minuut.
Graziani met een sublieme pass. Barbieri speelt de bal door. Inworp. Sarkissian met een snelle inworp. Pijoan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mercerat geeft een lange en hoge pass. Campicelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Xipolatis de bal. Pijoan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijoan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garin f.c 62%, charrense f.c 38%.
Garin f.c - charrense f.c 0:1

50e minuut.
Perazzo met de inworp. Graziani heeft problemen om de bal te vangen. Sarkissian begaat een overtreding. Sarkissian krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Mercerat passt de bal met de wreef. Bilous is nu in balbezit. Bilous passt de bal met de wreef. Baravalle is nu in balbezit. Baravalle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Di Giorgio rent richting de bal. Di Giorgio geeft de bal voor. Eiberman heeft problemen om de bal te vangen. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bilous passt de bal met de wreef. Xipolatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Mosso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Garin f.c - charrense f.c 0:2

85e minuut.
Daar is Favret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr probeert naar een medespeler te passen. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garin f.c 57%, charrense f.c 43%.
Garin f.c - charrense f.c 0:2