Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Amigos del Futbol godoy cru f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Beltran met een sublieme pass. Chodil rent richting de bal. Chodil speelt de bal door. Barbas is nu in balbezit. Barbas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bauer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Islas komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh passt de bal zonder na te denken. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela schiet op doel. Galop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - godoy cru f.c 0:1

34e minuut.
Peweche is nu in balbezit. Kiper onderschept slim de pass. Kiper probeert naar een medespeler te passen. Cachicatari rent richting de bal. Cachicatari geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Barbas is nu in balbezit. Chotsourian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chotsourian speelt de bal door. Barbas is nu in balbezit. Barbas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Amigos del Futbol - godoy cru f.c 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 43%, godoy cru f.c 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Amigos del Futbol - godoy cru f.c 1:1

47e minuut.
Beltran rent richting de bal. Beltran passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hutton de bal. Brizuela rent richting de bal. Brizuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baroni is nu in balbezit. Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Azzato met een sublieme pass. Islas is nu in balbezit. Islas haalt uit met een fantastische trap. Cavallero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cachicatari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chodil de bal. Giribone begaat een overtreding. Giribone krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halperin met een snelle inworp. Azzato speelt de bal door. Islas rent richting de bal. Islas schiet op doel. Cavallero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Deloitte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halperin met een snelle inworp. Islas rent richting de bal. Islas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Beltran passt de bal met de wreef. Deloitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas verovert de bal door een tackle van achteren. Islas is nu in balbezit. Islas schiet op doel. Cavallero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 49%, godoy cru f.c 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Amigos del Futbol - godoy cru f.c 1:1