Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
godoy cru f.c C.A. Amigos del Futbol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kunkel passt de bal in één keer door. Walsh is nu in balbezit. Bauer onderschept slim de pass. Barbas is nu in balbezit. Barbas draait met de bal, schiet en ... Cavallero bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Beltran is nu in balbezit. Walsh is nu in balbezit. Walsh passt de bal in één keer door. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Azzato geeft een lange en hoge pass. Bauer heeft problemen om de bal te vangen. Barbas is nu in balbezit. Bauer rent richting de bal. Bauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godoy cru f.c 54%, C.A. Amigos del Futbol 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
godoy cru f.c - C.A. Amigos del Futbol 0:0

60e minuut.
Halperin is nu in balbezit. Halperin geeft een lange en hoge pass. Kiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas onderschept slim de pass. Barbas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Walsh met een sublieme pass. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. Galop probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baroni is nu in balbezit. Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Micheletti. Micheletti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godoy cru f.c 52%, C.A. Amigos del Futbol 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
godoy cru f.c - C.A. Amigos del Futbol 0:0