Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico posadas San lorenzo almagro
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Schwaneck rent richting de bal. Schwaneck geeft de bal voor. Parone rent richting de bal. Gaspari is nu in balbezit. Gaspari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chaina probeert naar een medespeler te passen. Galop is nu in balbezit. Galop met een sublieme pass. Isa rent richting de bal. Isa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico posadas - San lorenzo almagro 1:0

30e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Erlich rent richting de bal. Monserrat rent richting de bal. Monserrat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Desábato de bal onder controle te krijgen. Stolbizer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chaina rent richting de bal. Chaina met een sublieme pass. Isa is nu in balbezit. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 65%, San lorenzo almagro 35%.
atletico posadas - San lorenzo almagro 1:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zemborain met de inworp. Maxit geeft een hoge lob. Galop heeft problemen om de bal te vangen. Galop geeft een lange en hoge pass. Bilous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 42%, San lorenzo almagro 58%.
atletico posadas - San lorenzo almagro 1:0