Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San lorenzo almagro atletico posadas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Nitsch rent richting de bal. Bairon verovert de bal door een tackle van achteren. Bairon geeft een lange en hoge pass. Zemborain heeft problemen om de bal te vangen. Zemborain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Todeschini speelt de bal door. Monserrat rent richting de bal. Monserrat draait met de bal, schiet en ... Landry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Todeschini onderschept slim de pass. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Landry de bal onder controle te krijgen. Stolbizer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San lorenzo almagro - atletico posadas 1:0

20e minuut.
Parone verovert de bal door een tackle van achteren. Parone geeft de bal voor. Chaina is nu in balbezit. Monserrat verovert de bal door een tackle van achteren. Monserrat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Monier onderschept slim de pass. Monier probeert naar een medespeler te passen. Isa is nu in balbezit. Bairon is nu in balbezit. Bairon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San lorenzo almagro 36%, atletico posadas 64%.
San lorenzo almagro - atletico posadas 1:0

56e minuut.
Landry geeft de bal voor. Inworp. Schwaneck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini passt de bal met de wreef. Chaina heeft problemen om de bal te vangen. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San lorenzo almagro 32%, atletico posadas 68%.
San lorenzo almagro - atletico posadas 1:0