Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Amigos del Futbol Garin f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kon speelt de bal door. Baravalle heeft problemen om de bal te vangen. Vukojicic rent richting de bal. Baravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hutton trapt de bal weg van het doel. Bauer kopt de bal weg. Xipolatis probeert de bal aan de voet te houden. Barbas onderschept slim de pass. Barbas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas rent richting de bal. Graziani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graziani krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Graziani geeft de bal voor. Herr is nu in balbezit. Herr passt de bal zonder na te denken. Baravalle rent richting de bal. Baravalle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vukojicic is nu in balbezit. Baravalle begaat een overtreding. Vukojicic raakt geblesseerd tijdens het duel. Azzato met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bilous de bal. Barbas is nu in balbezit. Barbas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bauer rent richting de bal. Graziani verovert de bal door een tackle van achteren. Graziani speelt de bal door. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - Garin f.c 0:1

40e minuut.
Peweche geeft een hoge lob. Kon is nu in balbezit. Chodil maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chodil moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chodil schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 46%, Garin f.c 54%.
C.A. Amigos del Futbol - Garin f.c 0:1

55e minuut.
Beltran onderschept slim de pass. Beltran speelt de bal door. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbas rent richting de bal. Barbas draait met de bal, schiet en ... Mosso bokst de bal weg.

64e minuut.
Bilous is nu in balbezit. Bauer onderschept slim de pass. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Campicelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltran met de inworp. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel. Mosso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Graziani geeft een lange en hoge pass. Baravalle rent richting de bal. Paulón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paulón krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Bilous de bal. Kon is nu in balbezit. Hutton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Galop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - Garin f.c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 53%, Garin f.c 47%.
C.A. Amigos del Futbol - Garin f.c 0:2