Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico posadas Suva
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Marangoni kopt de bal weg. Erlich heeft problemen om de bal te vangen. Turjanski is nu in balbezit. Vincent rent richting de bal. Vincent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico posadas - Suva 0:1

7e minuut.
Yaben is nu in balbezit. Galop is nu in balbezit. Toncich met een sublieme pass. Vincent rent richting de bal. Vincent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Petinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa begaat een overtreding. Petinelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iriondo met een snel genomen vrije trap. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent draait met de bal, schiet en ... Landry probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Toncich met een snelle inworp. Galop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolini. Topolini krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Toncich bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncich passt de bal in één keer door. Topolini rent richting de bal. Isa onderschept slim de pass. Isa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 47%, Suva 53%.
atletico posadas - Suva 0:1

57e minuut.
Petinelli passt de bal zonder na te denken. Vincent heeft problemen om de bal te vangen. Landry is nu in balbezit. Turjanski verovert de bal door een tackle van achteren. Turjanski draait met de bal, schiet en ... Stolbizer bokst de bal weg.

58e minuut.
Landry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Topolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaben bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaben geeft een lange en hoge pass. Stolbizer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Yaben met een sublieme pass. Erlich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petinelli. Erlich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Erlich kan niet meer verder spelen. Miller komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Maxit raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bairon komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gullota geeft een lange en hoge pass. Turjanski probeert de bal aan de voet te houden. Bairon rent richting de bal. Klungelig pakt Bairon de bal. Bairon haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 45%, Suva 55%.
atletico posadas - Suva 0:1