Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San lorenzo almagro Arsenal de Sarandí F.C.
Normal Tactiek basesa
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen tragic


5e minuut.
Legue bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrodomenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrodomenico passt de bal zonder na te denken. Todeschini rent richting de bal. Todeschini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Parone verovert de bal door een tackle van achteren. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini met een sublieme pass. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Feldberg geeft een hoge lob. Inworp. Diehl met de inworp. Gaspari heeft problemen om de bal te vangen. Gaspari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Magrane met een harde bal richting middenveld. Parone kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonnet de bal. Monserrat rent richting de bal. Monserrat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Colace verovert de bal door een tackle van achteren. Colace probeert naar een medespeler te passen. Legue is nu in balbezit. Calfunao rent richting de bal. Calfunao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Legue rent richting de bal. Legue geeft een hoge lob. Nitsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calfunao rent richting de bal. Calfunao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San lorenzo almagro - Arsenal de Sarandí F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San lorenzo almagro 44%, Arsenal de Sarandí F.C. 56%.
San lorenzo almagro - Arsenal de Sarandí F.C. 0:1

50e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Parone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa rent richting de bal. Todeschini verovert de bal door een tackle van achteren. Todeschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San lorenzo almagro - Arsenal de Sarandí F.C. 1:1

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magrane met een harde bal richting middenveld. Parone kopt de bal weg. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gaspari geeft de bal voor. Money bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat verovert de bal door een tackle van achteren. Monserrat draait met de bal, schiet en ... Magrane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San lorenzo almagro - Arsenal de Sarandí F.C. 2:1

68e minuut.
Parone passt de bal met de wreef. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodil rent richting de bal. Schwaneck onderschept slim de pass. Schwaneck geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bonnet geeft de bal voor. Herpen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mackey de bal. Legue is nu in balbezit. Legue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Parone verovert de bal door een tackle van achteren. Todeschini rent richting de bal. Todeschini probeert naar een medespeler te passen. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San lorenzo almagro 26%, Arsenal de Sarandí F.C. 74%.
San lorenzo almagro - Arsenal de Sarandí F.C. 2:1