Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Sarandí F.C. San lorenzo almagro
basesa Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Stoisa is nu in balbezit. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini met een sublieme pass. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bonnet rent richting de bal. Todeschini verovert de bal door een tackle van achteren. Stoisa is nu in balbezit. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Feldberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspari met een snelle inworp. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Money trapt de bal weg van het doel. Daar is Pascualli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnet rent richting de bal. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Colace probeert naar een medespeler te passen. Diehl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legue. Legue krijgt een gele kaart. Bonnet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hertel komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Chodil kopt de bal weg. Klungelig pakt Monserrat de bal. Todeschini is nu in balbezit. Monserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hertel is nu in balbezit. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini speelt de bal door. Monserrat rent richting de bal. Monserrat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 71%, San lorenzo almagro 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal de Sarandí F.C. - San lorenzo almagro 0:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bilous trapt de bal weg van het doel. Todeschini kopt de bal weg. Legue heeft problemen om de bal te vangen. Legue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - San lorenzo almagro 1:0

72e minuut.
Calfunao bereikt de bal nog maar net als eerste. Parone bereikt de bal nog maar net als eerste. Parone speelt de bal door. Monserrat is nu in balbezit. Monserrat haalt uit met een fantastische trap. Magrane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Herpen geeft een hoge lob. Millakoyam rent richting de bal. Met opzet legt Schwaneck zijn tegenspeler op de grond. Schwaneck krijgt een gele kaart. Millakoyam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hertel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bilous probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Parone passt de bal met de wreef. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Monserrat onderschept slim de pass. Monserrat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal de Sarandí F.C. - San lorenzo almagro 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 61%, San lorenzo almagro 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal de Sarandí F.C. - San lorenzo almagro 1:1