Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Amigos del Futbol Suva
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Beltran met een sublieme pass. Barbas rent richting de bal. Met opzet legt Iriondo zijn tegenspeler op de grond. Barbas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bauer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Barbas met een sublieme pass. Bauer is nu in balbezit. Marangoni is nu in balbezit. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chodil passt de bal in één keer door. Petinelli is nu in balbezit. Petinelli passt de bal zonder na te denken. Vincent rent richting de bal. Vincent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - Suva 0:1

21e minuut.
Barbas rent richting de bal. Bauer rent richting de bal. Iriondo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbas onderschept slim de pass. Barbas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Beltran is nu in balbezit. Beltran passt de bal met de wreef. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 38%, Suva 62%.
C.A. Amigos del Futbol - Suva 0:1

53e minuut.
García met de inworp. Petinelli rent richting de bal. Petinelli met een sublieme pass. Vincent is nu in balbezit. Vincent schiet op doel. Galop bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - Suva 0:2

68e minuut.
Barbas rent richting de bal. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Cisneros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Amigos del Futbol - Suva 1:2

68e minuut.
Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski passt de bal zonder na te denken. Marangoni is nu in balbezit. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yaben passt de bal met de wreef. Marangoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauer. Bauer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Borodosky kopt de bal weg. Beltran probeert naar een medespeler te passen. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ... Iriondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halperin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Azzato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaben met een sublieme pass. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chodil rent richting de bal. Chodil speelt de bal door. García is nu in balbezit. Barbas onderschept slim de pass. Barbas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Amigos del Futbol 48%, Suva 52%.
C.A. Amigos del Futbol - Suva 1:2