Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico posadas Garin f.c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Baravalle rent richting de bal. Baravalle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kon probeert naar een medespeler te passen. Chaina rent richting de bal. Rivas rent richting de bal. Baravalle rent richting de bal. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico posadas - Garin f.c 0:1

31e minuut.
Xipolatis kopt de bal weg. Mosso speelt de bal door. Erlich kopt de bal weg. Isa is nu in balbezit. Isa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bilous bereikt de bal nog maar net als eerste. Isa onderschept slim de pass. Rivas is nu in balbezit. Isa onderschept slim de pass. Isa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 48%, Garin f.c 52%.
atletico posadas - Garin f.c 0:1

56e minuut.
Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas geeft een hoge lob. Desábato heeft problemen om de bal te vangen. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Baravalle is nu in balbezit. Rivas is nu in balbezit. Baravalle is nu in balbezit. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Erlich rent richting de bal. Bilous rent richting de bal. Bilous speelt de bal door. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Zemborain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Perazzo met een sublieme pass. Isa is nu in balbezit. Isa haalt uit met een fantastische trap. Mosso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico posadas 46%, Garin f.c 54%.
atletico posadas - Garin f.c 0:1