Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.12 [del]
  • Stadion: Suva Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2965
Suva charrense f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Favret verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Yaben met de inworp. Turjanski rent richting de bal. Turjanski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Eiberman rent richting de bal. Petinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Petinelli passt de bal zonder na te denken. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent haalt uit met een fantastische trap. Herr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Valenti onderschept slim de pass. Valenti geeft een hoge lob. Iriondo verovert de bal door een tackle van achteren. Pijoan is nu in balbezit. Pijoan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vincent is nu in balbezit. Valenti rent richting de bal. Vincent verovert de bal door een tackle van achteren. Turjanski rent richting de bal. Turjanski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suva - charrense f.c 1:0

12e minuut.
Borodosky met een snelle inworp. Petinelli rent richting de bal. Petinelli speelt de bal door. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suva - charrense f.c 2:0

17e minuut.
Topolini passt de bal zonder na te denken. Vincent is nu in balbezit. Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski schiet op doel. Vincent probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suva - charrense f.c 3:0

25e minuut.
Vincent onderschept slim de pass. Vincent geeft de bal voor. Daar is Szejer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turjanski is nu in balbezit. Turjanski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Borodosky is nu in balbezit. Bonesi onderschept slim de pass. Bonesi geeft de bal voor. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grippa met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriondo verovert de bal door een tackle van achteren. Eiberman onderschept slim de pass. Eiberman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Valenti rent richting de bal. Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski probeert naar een medespeler te passen. Vincent is nu in balbezit. Vincent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suva 42%, charrense f.c 58%.
Suva - charrense f.c 3:0

56e minuut.
Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodosky geeft een lange en hoge pass. Vincent is nu in balbezit. Vincent draait met de bal, schiet en ... Herr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

70e minuut.
Borodosky met een snelle inworp. Turjanski is nu in balbezit. Valenti rent richting de bal. Turjanski verovert de bal door een tackle van achteren. Turjanski geeft de bal voor. Paal!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaben met een snelle inworp. Szejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski onderschept slim de pass. Turjanski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Racca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petinelli heeft problemen om de bal te vangen. Eiberman rent richting de bal. Eiberman haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suva 44%, charrense f.c 56%.
Suva - charrense f.c 3:0