Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
charrense f.c Suva
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Favret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaben met een sublieme pass. Vincent is nu in balbezit. Vincent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eiberman onderschept slim de pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriondo rent richting de bal. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... Dominikovic bokst de bal weg. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
charrense f.c - Suva 1:0

21e minuut.
Eiberman verovert de bal door een tackle van achteren. Eiberman met een sublieme pass. Szejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent verovert de bal door een tackle van achteren. Vincent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Petinelli onderschept slim de pass. Petinelli passt de bal zonder na te denken. Vincent is nu in balbezit. Vincent haalt uit met een fantastische trap. Herr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
charrense f.c - Suva 1:1

39e minuut.
Marangoni rent richting de bal. Mackenzie onderschept slim de pass. Eiberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
charrense f.c - Suva 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charrense f.c 61%, Suva 39%.
charrense f.c - Suva 2:1

55e minuut.
Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodosky geeft een hoge lob. Vincent rent richting de bal. Vincent schiet op doel. Herr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Marangoni rent richting de bal. Marangoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turjanski de bal. Vincent is nu in balbezit. Vincent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Petinelli geeft een lange en hoge pass. Herr speelt de bal door. Marangoni heeft problemen om de bal te vangen. Turjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turjanski haalt uit met een fantastische trap. Herr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
charrense f.c - Suva 2:2

90e minuut.
Szejer is nu in balbezit. Turjanski onderschept slim de pass. Turjanski passt de bal met de wreef. Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charrense f.c 63%, Suva 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
charrense f.c - Suva 2:2