Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Akd Club Deportivo Millonario
Normal Tactiek Defend
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Jerkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull onderschept slim de pass. Krull passt de bal met de wreef. Gioielli rent richting de bal. Gioielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
May kopt de bal weg. Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo onderschept slim de pass. Gioielli onderschept slim de pass. Gioielli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wirinmañke heeft problemen om de bal te vangen. Gioielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Houseman krijgt een gele kaart. Gioielli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gioielli kan niet meer verder spelen. Adreani komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Wirinmañke passt de bal zonder na te denken. Papalardo is nu in balbezit. Houseman verovert de bal door een tackle van achteren. D’Onofrio is nu in balbezit. D’Onofrio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wirinmañke rent richting de bal. Houseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houseman met een sublieme pass. D’Onofrio is nu in balbezit. D’Onofrio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Akd Club 47%, Deportivo Millonario 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Akd Club - Deportivo Millonario 0:0

51e minuut.
Papalardo met de inworp. Silberstein is nu in balbezit. Met opzet legt La Ruche zijn tegenspeler op de grond. La Ruche krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Houseman passt de bal in één keer door. Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberstein speelt de bal door. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Akd Club - Deportivo Millonario 0:1

69e minuut.
Krull rent richting de bal. Perrone onderschept slim de pass. Perrone geeft een hoge lob. D’Onofrio is nu in balbezit. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Houseman geeft de bal voor. Klungelig pakt Jerkovich de bal. Jerkovich probeert naar een medespeler te passen. D’Onofrio is nu in balbezit. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jerkovich passt de bal zonder na te denken. Nauto rent richting de bal. Nauto probeert naar een medespeler te passen. D’Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Onofrio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
La Ruche passt de bal zonder na te denken. Krull is nu in balbezit. Jerkovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krull raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
May met de inworp. Adreani rent richting de bal. Adreani haalt uit met een fantastische trap. La Ruche rent richting de bal. La Ruche geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nauto rent richting de bal. Nauto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Colibazzi de bal. D’Onofrio rent richting de bal. D’Onofrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Akd Club 50%, Deportivo Millonario 50%.
Racing Akd Club - Deportivo Millonario 0:1