Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lugano CITY santa cruz CASC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Boulud met een sublieme pass. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat passt de bal met de wreef. Stemberg rent richting de bal. Stemberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lugano CITY - santa cruz CASC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lugano CITY 45%, santa cruz CASC 55%.
lugano CITY - santa cruz CASC 1:0

54e minuut.
Boulud probeert naar een medespeler te passen. Conditti is nu in balbezit. Conditti probeert naar een medespeler te passen. Stemberg is nu in balbezit. Stemberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Karamoschon rent richting de bal. Karamoschon geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konpayantv neemt de hoekschop. Conditti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Konpayantv met de inworp. Sabat heeft problemen om de bal te vangen. Sabat met een sublieme pass. Conditti is nu in balbezit. Conditti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lugano CITY - santa cruz CASC 2:0

72e minuut.
Klungelig pakt Galeto de bal. Arguini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeto rent richting de bal. Arguini rent richting de bal. Arguini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Stemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchio onderschept slim de pass. Musacchio met een sublieme pass. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lugano CITY 37%, santa cruz CASC 63%.
lugano CITY - santa cruz CASC 2:0